Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Творчий звіт вихованців Артемівського ЦТТДЮ

Переглядів: 2882
18.06.2014 - 11:40

В Артемівському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбувся творчий звіт його вихованців. Метою заходу стало розкриття творчої діяльності гуртка впродовж навчального року, мистецького таланту кожної дитини через декоративно-ужиткове та образотворче мистецтво.

Підготували дітей та оформили виставку в майстерні керівники гуртків Світлана Лабза та Наталя Кузнецова. На презентацію запросили батьків.

Протягом навчального року діти здобули знання та навички роботи у різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: пап’є-маше, декупаж, лиття з гіпсу, скульптурне ліплення, «кракелюр», аплікації з різноманітних матеріалів, айрис фолдинг, квілінг та інші.

Діти презентували свої роботи, розповідали, над якими проектами працювали, які художні техніки засвоїли, в яких конкурсах приймали участь і яких досягли результатів; ділилися думками про користь відвідування гурткових занять, як позашкільна освіта може сприяти вибору майбутньої професії. Вихованці відповідали на запитання присутніх, яким було цікаво, які матеріали використовувались, як підбиралась кольорова гама, яка техніка декоративно-ужиткового мистецтва їм більше до душі.

В Артемівському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбувся творчий звіт його вихованців.В Артемівському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбувся творчий звіт його вихованців.В Артемівському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбувся творчий звіт його вихованців.В Артемівському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбувся творчий звіт його вихованців.

Останні статті на сайті