Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Обговорюємо ключові питання літнього оздоровлення дошкільників та реалізацію планів заходів з підготовки дошкільних установ до нового навчального року

Переглядів: 3467
27.06.2014 - 07:14

26 червня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка №10 «Кристалик» відбулась підсумкова нарада завідувачів дошкільних установ відділу освіти Артемівської міської ради.

На початку зустрічі головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Коломак Тетяна доповіла про здійснення комплексного підходу до організації змістовного, безпечного літнього оздоровлення дітей у дитячих закладах міст Артемівська, Часів Яру, Соледару.

Помічник санітарного лікаря Артемівського районного управління Головного управління Держсанепідслужби у Донецькій області Родняна Олена ознайомила присутніх з вимогами щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації літньої оздоровчої кампанії з дітьми в дошкільних начальних закладах, підкреслюючи особливе значення отримання якісних продуктів харчування у відповідності до представлених сертифікатів якості продукції, огляду території дитячих садків на наявність отруйних рослин та грибів, профілактики та запобігання харчовим отруєнням, кишковим інфекціям та суворого дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації питного режиму.

Начальник відділу освіти Рубцова Марина акцентувала увагу керівників на створенні сприятливих умов для якісного проведення літнього оздоровлення дошкільників, забезпеченні психологічного комфорту та безпеки життєдіяльності дітей, прийнятих з тимчасово закритих дошкільних закладів №№ 6, 18, 25, 39, 47, 52, 55 м. Артемівська та дитсадків м. Часів Яру.

З інформацією про фінансове забезпечення організації харчування дітей в дошкільних установах та дотримання КЗпПУ щодо проведення відпускної кампанії працівників дитячих закладів виступила головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Віснянкіна Ольга.

Про результати оперативного контролю щодо аналізу матеріалів річних планів роботи дошкільних навчальних закладів повідомила методист міського методичного кабінету Нікітіна Ірина. Крім того, вона надала методичні рекомендації щодо складання річних планів роботи дошкільних закладів на новий 2014-2015 навчальний рік.

Випадки травмування дітей дошкільного віку під час навчально-виховного процесу та в побуті за І півріччя 2014 року проаналізувала спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Рязанцева Вікторія.

Наприкінці засідання спеціалісти відділу освіти Коломак Тетяна, Рязанцева Вікторія та методист міського методичного кабінету Нікітіна Ірина привітали переможців міського конкурсу «На кращий дошкільний навчальний заклад по профілактиці дорожньо-транспортного травматизму» – педагогічні колективи дошкільних установ №10 «Кристалик» та №18 «Росинка».