Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Товариство розвитку логістики та експорту «KRESY» пропонує прийняти участь у навчальному семінару

Переглядів: 4841
11.07.2014 - 11:51

Шановні колеги!

Товариство розвитку логістики та експорту «KRESY»  пропонує прийняти участь у  навчальному семінару: 26-27 вересень 2014 року.

Місце проведення: Відпочинковий комплекс «Блакитний Мигдаль» у місцевості Окунінка біля Влодави

Ціна участі у семінарі: 220 €

Тема лекції:

Робочий час водія в дорожньому транспорті та пов’язані з цим порушення. Застосування рішень Ради (EWG) № 3821/85 та Європейського Парламенту № 561/2006, покарання за невикористовування реєструючих пристроїв , невідповідне використовування та втручання в їх роботу.

Доповідач: Збігнєв Манька, спеціаліст у сфері контролю дорожнього транспорту, у 2004 - 2008 роках - директор Воєводської Інспекції дорожнього транспорту в Любліні.

Тема лекції:

Організаційно-правові форми ведення підприємницької діяльності на території РП, у тому числі торгові підприємства, товариства та приватні підприємства. Процедури заснування, реєстрації окремих форм підприємницької діяльності, організаційно-правові форми ведення підприємницької діяльності іноземцями на території РП з урахуванням товариств та приватних підприємств. Керування транспортним підприємством на території PП іноземцем/зарубіжним підприємцем (форми, умови, витрати, кошти, ліцензії на міжнародні дорожньо-транспортні перевезення).

Доповідач: Губерт Куранц - веде власну підприємницьку діяльность під назвою «Канцелярія Юрисконсульта Губерта Куранца» у Хелмі від 2008 року, внесений у список юрисконсультів в Окружній Палаті Юрисконсультів у Любліні OIRP № запису LB/CH/134; надає юридичні консультації суб'єктам підприємницької діяльності, у тому числі в сфері організації міжнародного дорожнього транспорту.

Тема лекції:

  1. Загальна характеристика міграції осіб в Європейському Союзі (ЄС і треті держави) з особливим урахуванням економічних міграцій
  2. Вплив візової політики Європейського Союзу на потік осіб між Польщею та Україною
    a) принципи урегулювання потоку осіб через польсько-український кордон як зовнішній кордон Європейського Союзу з третіми державами.
    b) візова система Євросоюзу, консульські установи Польщі та візовий аутсорсінг в Україні.
  3. Дозвіл на проживання іноземців в Польщі та документи, що видаються іноземцям з особливим урахуванням осіб, які працевлаштовані за фахом, що вимагає висококваліфікованих спеціалістів; іноземців, які ведуть підприємницьку або науково-дослідну діяльність, а також членів сімей громадян РП.
    a) тимчасове перебування
    b) перебування довгострокового резидента Європейського Союзу та постійне перебування
    c) документи, що видаються іноземцям
  4. Контроль за легальністю перебування іноземців у Польщі та санкції за порушення положень (нелегальне перебування, нелегальне працевлаштування, відповідальність перевізника)

Доповідач: канд. наук Дубай - Продекан відділу суспільних наук Вищої Школи Міжнародних Відносин і Суспільної Комунікації в Хелмі; підполковник запасу Державної прикордонної служби; автор численних публікацій в області європейської інтеграції, міжнародних відносин та міжнародної безпеки.

Для участі звертатися:
телефон:0502383831, e-mail: shid.vrp@gmail.com 
 
З повагою представник Держпідприємництва України у Донецькій області

Останні статті на сайті