Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«День друзів» для вихованців дитячого садка №16 міста Артемівська

Переглядів: 3568
26.08.2014 - 07:06

21.08.2014 в дошкільній установі №16 пройшов День друзів. З малятами були проведені бесіди про важливість дружби в житті людини, вони були залучені до створення тематичних газет.

Міцна родина, підтримка друзів – хіба може бути щось важливіше для дитячого серця? Через які життєві перипетії не проходила б людина, як би складно їй не було – вона знає, що її підтримують рідні та друзі.

Тож, сприяти усвідомленню дітьми дошкільного віку ролі в їхньому житті рідних та друзів - важливе завдання педагогів.

Усі вихованці закладу прийняли участь у конкурсі «Казкових капелюшків». Як справжні моделі, діти демонстрували свої чарівні головні убори, створені за участю батьків. Вихованці середньої та старшої груп змагалися у швидкості та спритності під час «Веселих стартів». Перемогла ДРУЖБА!

21.08.2014 в дошкільній установі №16 міста Артемівська пройшов День друзів. З малятами були проведені бесіди про важливість дружби в житті людини, вони були залучені до створення тематичних газет. 21.08.2014 в дошкільній установі №16 міста Артемівська пройшов День друзів. З малятами були проведені бесіди про важливість дружби в житті людини, вони були залучені до створення тематичних газет. 21.08.2014 в дошкільній установі №16 міста Артемівська пройшов День друзів. З малятами були проведені бесіди про важливість дружби в житті людини, вони були залучені до створення тематичних газет. 21.08.2014 в дошкільній установі №16 міста Артемівська пройшов День друзів. З малятами були проведені бесіди про важливість дружби в житті людини, вони були залучені до створення тематичних газет.