Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Свято Першого дзвоника об’єднало дітей, вчителів та батьків Артемівських шкіл

Переглядів: 3344
02.09.2014 - 08:40

Перше вересня завжди особливо хвилюючий день - у навчальних закладах розпочинається новий навчальний рік.

На жаль, сьогодні країна переживає не найкращі часи. Серце кожного громадянина сповнене тривоги за сучасне та майбутнє нашої держави.

Приємно відзначити, що 1 вересня школи Артемівська, Соледара, Часів Яру радо відкрили двері 8139 учням, з яких 512 - вимушені переселенці з інших міст та районів Донецької та Луганської областей. Цього року лінійки були як ніколи патріотичними: подвір’я шкіл прикрашали жовто-блакитні прапори, багато дітей прийшли у вишиванках, одяг учнів та педагогів прикрашали кольори національної символіки. На святі зібралися учні, вчителі, батьки, почесні гості. Гостями на святі були депутати Артемівської міської ради, представники виконкому, відділу освіти Артемівської міської ради, які привітали присутніх з початком нового навчального року та висловили надію, що він буде мирним і щасливим.

На святі Першого дзвоника від міського голови Олексія Реви  ЗОШ №4, №5 та школа-інтернат №1 отримали сертифікати на придбання 19 нових комп’ютерів.

Охайну і трохи розгублену малечу на перший в їх житті дзвоник супроводжували схвильовані батьки. На урочистій лінійці першокласників зустрічали оплесками та привітаннями.

У ЗОШ №2 на свято завітали волонтери з Івано-Франківська, які привезли дітям-переселенцям з м. Донецька символічні подарунки – вишиванки, зроблені власними руками мешканців Івано-Франківська. Цей подарунок – знак єдності між заходом та сходом України.

У всіх навчальних закладах пройшли перші уроки, присвячені історії України, мужності, нескореності духу українського народу під гаслом «Україна – єдина країна».

Свято Першого дзвоника об’єднало дітей, вчителів та батьків Артемівських шкілСвято Першого дзвоника об’єднало дітей, вчителів та батьків Артемівських шкілСвято Першого дзвоника об’єднало дітей, вчителів та батьків Артемівських шкіл