Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Дошкільнята Артемівська святкують День знань

Переглядів: 2769
02.09.2014 - 08:45

Як і вся країна, педагоги та діти дошкільних навчальних закладів відділу освіти сьогодні відзначали Свято знань.

1 вересня - світлий і радісний день, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання. У дитячих садках міста в цей день урочисто і красиво – усе прикрашено повітряними кульками, гірляндами квітів, різнокольоровими прапорцями.

Розпочалось свято в дошкільних установах традиційно проведенням урочистої лінійки, присвяченої початку нового навчального року. Під звуки веселої музики разом з дітьми та батьками веселились яскраве Сонечко та різнобарвне Літо, вихованців зустрічали кумедні герої Невмійко та клоун Веселун, щиро вітали малюків зі святом господині Наталка, Оксанка. За допомогою дзвінких пісень та улюблених ігор діти розповіли Літу про свої захоплюючі пригоди та подорожі. Настрій присутнім підняли підготовлені для малечі сюрпризи - смачні яблука, цукерки.

Доброю несподіванкою для педагогів, вихованців та батьків дитячих установ №6 «Барвінок», №25 «Дзвіночок», №54 «Світлячок», №55 «Ведмежатко» став подарунок від міського голови Олексія Реви. Вихованці закладів отримали в подарунок сучасні зручні дитячі ліжка, в яких будуть комфортно відпочивати під час перебування в садку. А на знак подяки діти старшої групи дошкільної установи №6 «Барвінок» подарували гостям поробку-топіарій, виготовлену власноруч, що символізує затишок рідної домівки.

Батьки, педагоги та малята святково й радісно розпочали новий навчальний рік.

Дошкільнята Артемівська святкують День знаньДошкільнята Артемівська святкують День знаньДошкільнята Артемівська святкують День знаньДошкільнята Артемівська святкують День знань

Останні статті на сайті