Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 206 гостей.

Квіти до обелісків і пам’ятників поклали учні Соледарської школи №14

Переглядів: 2028
09.09.2014 - 14:07

5 вересня 2014 року у день визволення міста Соледара та Донбасу від німецько-фашистських загарбників у парку відпочинку мікрорайону Білокам’янка, біля пам’ятника невідомого солдата, пройшов мітинг, присвячений знаменній даті.

У цьому урочистому, пам’ятному заході взяли участь вчителі та учні 1-4 класів Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14. З великою увагою і сердечним хвилюванням сприйняли учні школи виступ педагога-організатора Ольги Борисової та вчителя початкових класів Раїси Мирошниченко. Вони розповіли дітям про героїзм і мужність воїнів, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни, щоб здобути мир і спокій майбутнім поколінням.

Минають роки, десятиліття, але пам'ять про жорстокі і страшні події воєнних років не вмирає. Хвилина мовчання. На чорний граніт покладають квіти маленькі жителі міста. Нехай теперішні діти ніколи не знають жаху війни, а над землею України нехай завжди сяє мирне небо!

Квіти до обелісків і пам’ятників поклали учні Соледарської школи №14Квіти до обелісків і пам’ятників поклали учні Соледарської школи №14Квіти до обелісків і пам’ятників поклали учні Соледарської школи №14

Останні статті на сайті