Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Виставка малюнків «Схід і Захід разом» в Артемівській школі №5

Переглядів: 2974
09.09.2014 - 14:12

Під такою назвою в Артемівській школі №5 відкрилася виставка малюнків дітей із Західної України. Ці роботи в Артемівськ передали волонтери із компанії «Енергоатом». Своїми яскравими, добрими роботами юні українці намагаються підтримати дітей із Донбасу. Кожний малюнок містить ім’я автора та контактний телефон, який діти написали з надією знайти у східному регіоні нових друзів.

Виставку у школі №5 презентували активісти волонтерської групи «Бахмут Український» Бокова Ганна та Кравченко Світлана. Волонтери також запропонували учням взяти участь у всеукраїнській ініціативі з підтримки української армії – намалювати малюнок та написати листа воїнам. Світлана Кравченко продемонструвала школярам листи, які написали українським солдатам учні з Києва та передали їх до Артемівська, зачитала лист-відповідь дітям добровольця з батальйону «Донбас», розповіла про те, як необхідно мужнім воїнам відчувати підтримку дітей.

Учні школи з цікавістю знайомилися з роботами однолітків із Західної України та пообіцяли взяти активну участь у запропонованих акціях.

Виставка малюнків «Схід і Захід разом» в Артемівській школі №5Виставка малюнків «Схід і Захід разом» в Артемівській школі №5Виставка малюнків «Схід і Захід разом» в Артемівській школі №5Виставка малюнків «Схід і Захід разом» в Артемівській школі №5

Останні статті на сайті