Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Наш вибір – безпечний рух!

Переглядів: 1391
29.09.2014 - 12:19

У сучасних умовах збільшення інтенсивності дорожнього руху, але, разом з тим, відставання транспортної культури й дисципліни учасників дорожнього руху, робота з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму повинна стати одним з основних напрямків діяльності школи, позашкільних закладів освіти та співробітників ДАІ.

Саме з метою запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника ДАІ, організації змістовного дозвілля школярів та молоді, забезпечення всебічного розвитку молодого покоління в Артемівській школі №12 пройшов конкурс відеороликів «Наш вибір – безпечний рух!», який став підсумком роботи педагогічного колективу в рамках місячника, спланованого відділом освіти Артемівської міської ради, «Увага! Діти на дорозі!». Вісім команд 8-11 класів школи показали своє бачення проблем безпечного руху. Учасники команд не тільки показали знання правил дорожнього руху та дорожніх знаків, але змогли доступно, з творчим підходом передати їх у своїх відеороликах.

Максимум зусиль доклали для перемоги учні 11Б, 9А та 11А класів, які старанно та наполегливо виборювали призові місця. Виступи команд були яскравими, музичними та змістовними. Майже всі команди отримали грамоти та подяки.

Всі присутні на святі - і дорослі, і діти - отримали заряд позитивної енергії, сплеск емоцій і гарний настрій.

img_3933img_3939img_3945