Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 107 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Люди, будьмо щирими»

Переглядів: 2084
29.09.2014 - 12:21

 У різних ситуаціях, перш за все, потрібно залишатися людиною. Серце мають усі люди на Землі, але не у всіх воно щире. За ініціативи відділу освіти в Артемівській школі №10 була проведена акція «Щире серце».

Мати справжнє серце – це любити людей, допомагати тим, кому це необхідно, захищати тих, кому потрібен захист. Саме тому школа робить усе для того, щоб кожен учень вважав її своєю рідною домівкою. У сьогоднішніх складних умовах головна увага в школі приділяється учням із зони бойових дій. Учасники навчально-виховного процесу прикладають усі зусилля, щоб учні-переселенці раділи кожному дню, проведеному в закладі, забували усі негаразди та посміхалися доброю і веселою посмішкою кожного дня.

Таких учнів у нас 48, та ще була одна вчителька з Горлівки. Число дітей постійно змінюється: хтось повертається до рідних міст та селищ, а хтось змушений шукати притулку у нашому гостинному місті. За допомогою наших учнів та їх батьків таким родинам була надана гуманітарна допомога: зібрали одяг для учнів та батьків, канцелярські товари, друковані зошити, щоденники тощо. У деяких класах організовано харчування учнів у школі за кошти інших батьків. Цих дітей ніхто не вважає чужими. Вони беруть активну участь у житті школи, залучаються до масових заходів, знаходять собі нових вірних друзів. А коли діти повертаються додому, у свої неспокійні міста, стає страшно за їх подальшу судьбу, проте приємно чути від дорослих та дітей: «Дякуємо за підтримку та допомогу. Ваші добрі та щирі серця не дали нам зламатися та зневіритись у майбутньому».

Останні статті на сайті