Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

«Стежками партизанської слави»

Переглядів: 2190
29.09.2014 - 12:30

Відповідно до плану роботи школи та з метою патріотичного виховання підростаючого покоління, прищеплення їм поваги до історії рідного краю, в Артемівській школі №10 проведено цикл заходів до Дня партизанської слави.

Вчителем історії Олегом Баком разом з пошуковим загоном «Пам’ять» були підготовленні стенди про партизанський та підпільний рух м. Артемівська. З історією партизанського руху України учнів 5-11 класів познайомили екскурсоводи 8-Б класу (класний керівник Радміла Самко), які приготували історичну довідку, вірші та презентацію. Перед школярами виступили науковий співробітник краєзнавчого музею Тетяна Тропіна, яка познайомила слухачів з героями-партизанами м. Артемівська.

Учням 5-х класів було надано почесне право відвідати меморіал Партизанського руху Артемівська, послухати виступ працівника музею та покласти квіти до пам’ятника партизанам Артемівська.

Героїчний подвиг наших співвітчизників та земляків назавжди залишиться в пам’яті учнів, відкарбується, як слова на стелі меморіалу: «Ніхто не забутий – ніщо не забуте».

p9229992p9229997p9229999

Останні статті на сайті