Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Артемівська делегація відвідала урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля у місті Києві

Переглядів: 2805
02.10.2014 - 07:35

Протягом останніх трьох років увага суспільства прикута до проблем дошкілля, як першої стартової ланки освіти. Тому вже третій рік поспіль в Україні відзначається День дошкільника - день особливої уваги до тих, хто виховує і кого виховують в дитячих садках.

Для педагогічного альянсу міста Артемівська третя річниця святкування Дня дошкільника відзначилась тим, що делегація педагогів була запрошена на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, які відбулися у Київському міському Будинку вчителя.

Відділом освіти Артемівської міської ради приділяється значна увага реалізації розвитку творчих здібностей дошкільників, фестивальному руху, фізкультурно-оздоровчій роботі та проведенню конкурсів педагогічної майстерності. Тому приємним моментом для делегації з міста Артемівська стало вручення дошкільному закладу №25 «Дзвіночок» диплома лауреата Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва дошкільнят з рук Народної  артистки України Наталії Сумської та керівника порталу «Педпреса» Дмитра Погорєлова, а також - теплі оплески присутніх. Було відмічено, що на конкурс було відібрано 28 відеороликів з різних куточків України, а інтернет-голосування за кращі роботи залучило більше 25 тисяч осіб. Дуже добре, що до складу сімки переможців увійшов ролик театральної вистави «Казка про гусеницю», який підготував педколектив дитсадка № 25 на чолі з  музичним керівником Чамор Іриною.

Урочисте свято зібрало представників дошкільної освіти різних областей та різних категорій працівників. Перед початком свята учасники мали можливість переглянути майстер-класи, відвідати виставки-продажі дитячої та методичної літератури. Святкова програма включала яскраві концертні номери студентів університету імені Грінченка, які перегукувались з виступами з досвіду роботи керівних кадрів дошкільних закладів, відділів освіти та  інститутів  післядипломної педагогічної освіти. Під час святкового дійства учасники заходу дізналися про цікаві знахідки колег, мали нагоду поспілкуватися з провідними науковцями та практиками дошкільної освіти, обговорити актуальні питання сфери.

З вітальним словом до присутніх звернулася Народний депутат України, голова Комітету з питань освіти і науки у Верховній Раді Лілія Гриневич, яка зауважила, що педагог повинен займати у суспільстві пріоритетне місце, особливо у складні для держави часи. Директор департаменту середньої та дошкільної освіти МОНУ Юрій Кононенко долучився до привітань і підкреслив актуальність питання патріотизму у вихованні дитини. У свою чергу, представник Асоціації працівників дошкільної освіти Ніна Омельяненко зазначила, що аудиторія дошкільників творча, і добре, що в парламентських слуханнях до думки педагогів прислуховуються.

Цей день об’єднав практиків і науковців, переконав у пріоритетності дошкілля, допоміг дізнатися про успіхи колег та сформувати власні прагнення, подарував святковий настрій, а головне – додав віри у майбутнє.

Для педагогічного альянсу м. Артемівська 3 річниця святкування Дня дошкільника відзначилась тим, що делегація педагогів була запрошена на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, які відбулися у Київському міському Будинку вчителя.Для педагогічного альянсу м. Артемівська 3 річниця святкування Дня дошкільника відзначилась тим, що делегація педагогів була запрошена на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, які відбулися у Київському міському Будинку вчителя.Для педагогічного альянсу м. Артемівська 3 річниця святкування Дня дошкільника відзначилась тим, що делегація педагогів була запрошена на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, які відбулися у Київському міському Будинку вчителя.Для педагогічного альянсу м. Артемівська 3 річниця святкування Дня дошкільника відзначилась тим, що делегація педагогів була запрошена на урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля, які відбулися у Київському міському Будинку вчителя.