Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді м. Соледар

Переглядів: 2671
13.10.2014 - 12:23

У жовтні на базі Соледарського Центру дітей та юнацтва був проведений туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді.

Зліт проводився з метою національно-патріотичного виховання юних краєзнавців, активізації їх туристсько-краєзнавчої та пошуково-дослідницької діяльності. У ньому взяли участь збірні команди ЗОШ №13 та ЗОШ №14 м. Соледара.

Відповідно до програми зльоту було проведено конкурси «Розклади палатку», «Розпали вогнище», «Ігри-естафети», «Юні географи», «Перша медична допомога», «Операція - ми охороняємо природу». Найцікавішим був конкурс «Ми готуємо куліш», з яким команди не тільки впоралися «на відмінно», а й залишилися задоволеними та ситими.

Кожна з команд уміло впоралася із завданнями, переможців визначили за підсумками голосів журі та нагородили грамотами. Кращою виявилася команда ЗОШ №14.

Юні туристи-краєзнавці одностайно виявили бажання й надалі проводити такий змістовний та цікавий захід, на якому будуть мати можливість продемонструвати свої вміння, навички та здобутки.

 

У жовтні на базі Соледарського Центру дітей та юнацтва був проведений туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді.У жовтні на базі Соледарського Центру дітей та юнацтва був проведений туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді.У жовтні на базі Соледарського Центру дітей та юнацтва був проведений туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді.

Останні статті на сайті