Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Верховна рада України

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 3053
15.10.2014 - 09:19

14 жовтня 2014 року в  Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Комунального підприємства «Бахмут-Вода» (директор Трущін Сергій Миколайович).

Підприємство з  моменту утворення активно співпрацює з центром зайнятості і є  його надійним соціальним партнером, завжди на запрошення центру зайнятості приймає активну участь у масових заходах, які Артемівський міський центр зайнятості проводить за участю роботодавців.     З початку поточного року за сприяння центру зайнятості   на підприємство  працевлаштовані  контролери водопровідного господарства,  оператори очисних споруд, машиністи насосних установок, слюсарі-ремонтники,  слюсарі аварійно-відбудовних робіт та  робітники інших професій,   всього  - більше 40 осіб, які перебували на обліку, 19 з них  перед працевлаштуванням стажувалися безпосередньо на робочому місці.

Відкрила ярмарок  директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Привітавши учасників заходу, вона розповіла про  партнерські стосунки з підприємством, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на  ринку праці.  Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал  надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає  своїм клієнтам, як з  числа незайнятого населення, так   і роботодавців.

З презентацією вакансій  виступила Наталя Мамчур, яка очолює кадрову службу підприємства.  Сьогодні підприємству на вільні робочі місця потрібні прибиральники, яких за сприяння центру зайнятості підприємство розраховує підібрати в найкоротші терміни. Найбільш ефективною та зручною  в такій ситуації, як вважає роботодавець, є така форма співпраці, як  організація міні-ярмарку вакансій. Тому підприємство, як завжди, звернулося до центру зайнятості за допомогою. Шукачі роботи отримали вичерпну інформацію про підприємство,    умови праці робітників, систему оплати,  та отримали відповіді на свої запитання.                 

В ярмарку взяли участь 11 осіб з числа зареєстрованих безробітних. В результаті співбесіди  на вільні робочі місця прибиральників службових приміщень відібрано для працевлаштування 2 особи, яким виписано направлення на роботу.