Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

День здорового харчування в садочку «Кристалик»

Переглядів: 3006
21.10.2014 - 06:13

Актуальність проблеми здорового дитячого харчування ніхто не ставить під сумнів. Мудрі слова: «Ми є тим, що ми їмо» - ще більше важливі для дітей, адже від того, що вони зараз споживають у їжу, залежить те, якими вони зростуть. Але не менш важлива проблема навчити дитину культурі споживання їжі, дати їй знання значності харчових продуктів у її житті, та знання де беруться харчі. На ці запитання та на багато інших діти та батьки дошкільного навчального закладу №10 «Кристалик» мали змогу отримати відповідь під час проведення Дня здорового харчування.

Вихованці молодшого віку на цікавих заняттях отримали знання про корисні якості овочів та фруктів, з захопленням виготовляли смачні фруктові салати, під час дидактичної гри на занятті з аплікації «варили» борщ, «консервували» компоти. Діти старшого дошкільного віку з великою зацікавленістю виготовляли газету «Обережно! Шкідливі продукти харчування», сервірували столи під час чергування, грали в різноманітні сюжетно-рольові ігри, а також разом з вихователем замішували тісто та виготовляли печиво. Між батьками було проведено кулінарне змагання на кращий рецепт. Кульмінацією цього свята стала театралізована імпровізація «Наші друзі – вітаміни».

Протягом дня дошкільнята збагатилися знаннями про корисні якості продуктів харчування, засвоїли принципи здорового харчування, отримали задоволення від різноманітних форм роботи.

День здорового харчування в садочку «Кристалик»День здорового харчування в садочку «Кристалик»День здорового харчування в садочку «Кристалик»

Останні статті на сайті