Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

Урядовий портал

День народження книжки

Переглядів: 2697
29.10.2014 - 09:10

Усі дошкільнята, без сумніву, добрі друзі Книжечки, нерідко бувають у бібліотеках та книгарнях. І ось 23 жовтня 2014 року Книжка запросила на власний День народження, який їй влаштували діти 1 класу ЗОШ №15 на базі дошкільного навчального закладу №42 «Чайка».

Першокласники самостійно розіграли гру-драматизацію за сюжетом і запросили у гості старших дошкільнят. У ході драматизації діти ознайомилися з професіями людей, які приймають участь у видавництві книги: письменник, коректор, редактор.

Читали вірші, загадки, прислів’я про книгу:

Книги – морська глибина:
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивнії перла виносить.

Дошкільнята поглибили свої знання про те, що бувають різні книжки: енциклопедії, словники, збірки казок, вірші, книжки із загадками. Правила поводження з книгою закріпили у «Пісні книжок».

Гра сприяла здобуттю знань про навколишній світ, книгу; виховання у дітей поважного ставлення до книги та рідної мови як до скарбниці; створенню у групі «Дитячої бібліотеки», де зберігатимуться високохудожні, цікаві й доступні дітям твори різних літературних жанрів.

23 жовтня 2014 року Книжка запросила на власний День народження, який їй влаштували діти 1 класу ЗОШ №15 на базі дошкільного навчального закладу №42 «Чайка»23 жовтня 2014 року Книжка запросила на власний День народження, який їй влаштували діти 1 класу ЗОШ №15 на базі дошкільного навчального закладу №42 «Чайка»

Останні статті на сайті