Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Урядовий портал

Виховуємо разом!

Переглядів: 2351
03.11.2014 - 07:26

Взаємодія дитячого садка з родинами вихованців є одним із найважливіших завдань кожного дошкільного закладу. Сім’я та педагоги мають стати партнерами в розвитку гармонійної, самостійної особистості. Реалії сьогодення вимагають урізноманітнення та оновлення форм роботи закладу з батьками.

Тісна співпраця «батьки-дитина-вихователь» дає можливість створити необхідні умови для успішного розвитку, навчання та виховання маленької особистості.

Саме тому в дошкільному навчальному закладі №48 відбувся родинний конкурс «Моя сім’я – моя радість!», де батьки разом з дітьми знайомили присутніх гостей з успіхами та досягненнями своїх сімей, проявляли майстерність у виготовлені креативних костюмів, демонстрували кулінарні здібності під час оформлення канапок, складали цікаві казки на новий лад. Ігри-конкурси з участю батьків ще більше зблизили родини, додали іскорку тепла у їхні стосунки, сприяли вихованню любові та поваги до старшого покоління.

Під час музичних пауз глядачів розважали випускники дошкільного закладу минулих років: учасники хореографічного гуртка «Задоринки» та гуртка «Солов’їний спів» з Центру дитячої та юнацької творчості.

Всі учасники конкурсу отримали велике задоволення від творчої атмосфери змагань, спілкування і були нагороджені дипломами та солодкими призами.

Тісна співпраця «батьки-дитина-вихователь» дає можливість створити необхідні умови для успішного розвитку, навчання та виховання маленької особистості.