Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Сучасні проблеми дошкілля обговорювались на нараді завідувачів дошкільних навчальних закладів

Переглядів: 3758
04.11.2014 - 12:25

Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Відкрила засідання заступник начальника Карпець Оксана, яка акцентувала увагу присутніх на актуальність питань, що розглядаються, для ефективного функціонування дитячих установ у сучасних умовах.

Спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Рязанцева Вікторія проаналізувала ступінь реалізації управлінської функції керівників дошкільних установ в організації роботи з батьками, наголошуючи на забезпеченні ефективної взаємодії з родинами шляхом використання активних форм роботи.

Крім того, Рязанцева Вікторія ознайомила присутніх з результатами інспекторського дня за напрямком дотримання чинного законодавства щодо ведення особових справ, видання розпорядчих документів на прийнятих працівників дошкільного навчального закладу.

Про кроки на шляху вирішення нагальних проблем щодо усунення недоліків, виявлених під час виїзного дня, звітувала завідувач дошкільного навчального закладу № 34 «Тополька» Поповська Лариса, яка зауважила, що в цілому рекомендації виконані на 87%, проблемним залишається методичний супровід професійного зростання педагогічних кадрів установи.

Практичною демонстрацією налагодженої партнерської взаємодії з закладами освітнього округу стала презентація досвіду роботи округу №7 «Крокуємо разом», з якою виступили завідувачі дошкільних установ №№ 32, 42, 48, 53, навчально-виховного комплексу №29.

Завідувач дошкільної установи №56 «Гусельки» Чехова Тетяна доповіла про результативність спільної діяльності з батьками щодо попередження дитячого побутового травматизму.

Не залишились поза увагою керівників і питання атестації педагогічних працівників у 2014-2015 навчальному році; завідувачі дошкільних навчальних закладів були ознайомлені з нормативними документами Міністерства освіти і науки України щодо організації роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у дошкільних навчальних закладах, вирішення окремих питань про зарахування до дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів дітей, у яких відсутні обов’язкові профілактичні щеплення.

Також були повідомлені результати проведення місячника з протипожежної безпеки в дошкільних навчальних закладах.

Варто підкреслити, що нарада пройшла конструктивно: кожний керівник мав змогу висловити думки з приводу питань, що обговорювались, прокоментувати наявний стан справ з певного напряму діяльності дошкільних установ відділу освіти.

Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.Згідно графіку роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Останні статті на сайті