Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Переглядів: 3389
04.11.2014 - 13:50

Керуючись ст. 9 Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проект рішення виконкому Артемівської міської ради «Про затвердження Порядку організації та функціонування майданчиків для паркування транспортних засобів та стоянок таксі на території міста Артемівська».

        Стислий зміст проекту регуляторного акта

        Проект рішення «Про затвердження Порядку організації та функціонування майданчиків для паркування транспортних засобів та стоянок таксі на території міста Артемівська» розроблено на виконання вимог законів України: «Про автомобільний транспорт», «Про транспорт», «Про благоустрій населених пунктів», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів», постанов Кабінету Міністрів України: від 18.02.1997 №176 «Про затвердження правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», від 03.12.2009 № 1342  «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів», від 10.10.2001 №1306 «Про правила дорожнього руху», від 25.06.2014 № 207 «Про внесення змін до Правил паркування транспортних засобів», рішення Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744 «Про затвердження правил благоустрою у місті Артемівську».

       Зазначений Порядок встановлює єдині правила організації, експлуатації та користування міськими майданчиками для паркування транспортних засобів та стоянок таксі на території міста Артемівська та спрямоване на:

  • приведення у відповідність до вимог Закону України від 29.05.2014 «1283-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів», постанови Кабінету Міністрів України від 25.06.2014 № 207 «Про внесення змін до Правил паркування транспортних засобів»;
  • упорядкування розміщення транспортних засобів на території міста;
  • підвищення культури паркування;
  • впорядкування таксомоторних перевезень;
  • забезпечення безпечного, якісного та ефективного перевезення пасажирів;
  • легалізації діяльності у сфері послуг таксі;
  • забезпечення належного благоустрою, в тому числі і благоустрою автомобільних доріг міста ;
  • забезпечення надходжень до міського бюджету.

     Розробником та відповідальним за виконання проекту регуляторного акта є відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради. Поштова адреса: 84500, Донецька область, м. Артемівськ, вул. Артема, 44.

      Оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу впливу регуляторного акта буде здійснюватись на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради www.artemrada.gov.ua у рубриці «Нормативні документи: Регуляторна політика. Оприлюднення проектів регуляторних актів».

      Зауваження та пропозиції приймаються відділом розвитку міського господарства Артемівської міської ради протягом одного місяця з дати оприлюднення за адресою:
84500, Донецька область, м. Артемівськ, вул. Артема, 44, каб.502;.

телефон
(0627)44-04-77;
e-mail: artorgh@gmail.com.