Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Верховна рада України

В дитячих закладах міста будуть квітнути троянди

Переглядів: 3652
17.11.2014 - 06:44

Минулої п’ятниці гамірно та людно було на подвір’ях дошкільних закладів міста. За ініціативою Артемівської міської ради, яку із задоволенням підтримали керівники та колективи дитячих садків, було висаджено 43 дерева, 90 кущів та 200 троянд.

В озелененні території садочків прийняли участь співробітники, діти та батьки вихованців. Дружно працювали всі: до свіжовикопаних ямок малюки підносили саджанці, тримали їх, а дорослі загортали деревця землею, старанно поливали водою з відерець.

Виховати достойну людину без любові до природи, без піклування про неї, які підкріплюються корисними справами, неможливо. Саме такі акції і сприяють вихованню любов до природи з дитинства.

За ініціативою Артемівської міської ради, яку із задоволенням підтримали керівники та колективи дитячих садків, було висаджено 43 дерева, 90 кущів та 200 троянд.За ініціативою Артемівської міської ради, яку із задоволенням підтримали керівники та колективи дитячих садків, було висаджено 43 дерева, 90 кущів та 200 троянд.За ініціативою Артемівської міської ради, яку із задоволенням підтримали керівники та колективи дитячих садків, було висаджено 43 дерева, 90 кущів та 200 троянд.За ініціативою Артемівської міської ради, яку із задоволенням підтримали керівники та колективи дитячих садків, було висаджено 43 дерева, 90 кущів та 200 троянд.