Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Патріотичне виховання молодшого школяра в умовах групи продовженого дня

Переглядів: 4164
25.11.2014 - 10:15

В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбувся цікавий та корисний захід для молодших школярів групи продовженого дня «Моє рідне місто – Артемівськ».

Основною метою було - викликати в дітей почуття захоплення красою рідного міста, рідної країни, підкреслити, що все навколо створене руками людей, які жили давно, але народ пам'ятає їхні імена й береже те, що зроблено руками майстрів; виховувати особистість, яка знає і любить свою «малу батьківщину», цікавиться її історією і має почуття гордості за свою країну.

Молодші школярі разом з вихователем Ганною Бамбулею та батьками провели захоплююче дослідження про історію міста Артемівська, походження його назви, символів, переглянули виставку книжок, яку представила бібліотекар школи. Діти підготували дуже цікаві проекти про свою вулицю, використавши фото та малюнки своєї «малої батьківщини», з якими ознайомили присутніх. Також учні охоче взяли участь у відео-вікторині з патріотичного напрямку. За допомогою «капелюха часу» дітлахи змогли побувати в майбутньому. Вони розповіли про те, що корисного зроблять для рідного міста дорослими. Учні побажали своєму місту Артемівську промислового та культурного процвітання.

Знайомлячи дітей з рідним містом, Ганна Бамбуля зробила акцент на те, що історія міста невід'ємна від історії країни. Тому наступні заходи будуть присвячені історії України.

В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбувся цікавий та корисний захід для молодших школярів групи продовженого дня «Моє рідне місто – Артемівськ».В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбувся цікавий та корисний захід для молодших школярів групи продовженого дня «Моє рідне місто – Артемівськ».В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбувся цікавий та корисний захід для молодших школярів групи продовженого дня «Моє рідне місто – Артемівськ».

Останні статті на сайті