Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 59 гостей.

Урядовий портал

«Чи залежить майбутнє України від мене?»

Переглядів: 6827
25.11.2014 - 12:51

За ініціативи відділу освіти Артемівської міської ради та при підтримці міського Центру дітей та юнацтва у День гідності та свободи відбулася проектна гра «Чи залежить майбутнє України від мене?» для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста.

У залі зібралися проектні групи на чолі зі своїми лідерами-генераторами ідей, лідерами-винахідниками, лідерами-режисерами презентацій. Разом вони творчо працювали над створенням дуже серйозного проекту, тема якого «Чи залежить майбутнє України від мене?».

У цьому році організатори заходу запропонували учасникам максимально вільний й нетрадиційний підхід в презентації результатів. На суд журі та вболівальників було представлено 15 проектів. Усі вони були різні за стилем, але дуже цікавими та змістовними. Багато у виступах було використано української символіки, у залі та на сцені відчувався патріотичний настрій.

За підсумками журі І місце зайняли 2 проекти: ЗОШ №10 (лідер Аліна Сидорова) та НВК №11 (лідер Михайло Карбан). ІІ місце зайняв проект ЗОШ №7 (лідер Гончаров Олександр), ІІІ місце - проект ЗОШ №2 (лідер Анастасія Пугач)

Усі присутні були переконані, що ми живемо у чудовій країні – Україні, дуже любимо її й хочемо, щоб вона ставала кращою. Ми віримо в свої можливості пережити усі негаразди й стати щасливими у своїй державі.

У День гідності та свободи відбулася проектна гра «Чи залежить майбутнє України від мене?» для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста Артемівська.У День гідності та свободи відбулася проектна гра «Чи залежить майбутнє України від мене?» для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста Артемівська.У День гідності та свободи відбулася проектна гра «Чи залежить майбутнє України від мене?» для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста Артемівська.У День гідності та свободи відбулася проектна гра «Чи залежить майбутнє України від мене?» для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста Артемівська.