Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Батьківщина одна, і двох небуває»

Переглядів: 3341
18.12.2014 - 09:18

З метою   патріотичного виховання молоді в місті,  виховання патріотичних цінностей, відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу, національної самосвідомості, поваги до державних символів, в рамках педагогічної скарбниці  на базі Артемівського професійного ліцею 17 грудня 2014 року проведено  виховну годину «Батьківщина одна, і двох небуває».

В проведенні заходу взяли участь поет Микола Джміль, методист Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації  Галина МІРОШНИЧЕНКО, начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Людмила МАХНИЧЕВА.

Молодь активно висловлювала свою думку щодо єдності і збереження цілісності України. В ході виховної години для глядачів були представлені  номера художньої  самодіяльності.            

Також   було проведено майстер-класс «Мистецтво вкушання чаю», де присутні мали змогу дізнатися багато нового та цікавого з історії чаєпиття. В даному заході з великим задоволенням прийняли участь учні Артемівського професійного ліцею.

З метою патріотичного виховання, відродження національної та культурної спадщини українського народу, національної самосвідомості, в Артемівському професійному ліцеї 17 грудня 2014 року була проведена  виховна година «Батьківщина одна, і двох небуває»З метою патріотичного виховання, відродження національної та культурної спадщини українського народу, національної самосвідомості, в Артемівському професійному ліцеї 17 грудня 2014 року була проведена  виховна година «Батьківщина одна, і двох небуває»dЗ метою патріотичного виховання, відродження національної та культурної спадщини українського народу, національної самосвідомості, в Артемівському професійному ліцеї 17 грудня 2014 року була проведена  виховна година «Батьківщина одна, і двох небуває»З метою патріотичного виховання, відродження національної та культурної спадщини українського народу, національної самосвідомості, в Артемівському професійному ліцеї 17 грудня 2014 року була проведена  виховна година «Батьківщина одна, і двох небуває»

Останні статті на сайті