Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Зимові канікули в Артемівській школі №12

Переглядів: 2896
12.01.2015 - 07:21

Малеча завжди з нетерпінням чекає на зимові канікули. Хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимові канікули припадають улюблені свята – Новий рік та Різдво. Усі два тижні відпочинку від занять панує святкова атмосфера.

Мета педагогічного колективу школи - зробити відпочинок учнів цікавим та веселим. Як завжди, канікули проходять за планом, з яким діти були ознайомлені заздалегідь.

Напередодні Різдва в школі пройшли різноманітні заходи для дітей. Для молодших школярів учителі приготували цікаве свято «Ой весела в нас зима!», на якому дітлахи грали, співали, розгадували загадки та змагалися в кмітливості. Учні 5-6 класів зібралися на інтерактивний телеміст «Новий рік крокує планетою», на якому дізналися про зустріч Нового року та Різдва в різних країнах світу, дивились про це відеоролики, оглянули виставку атрибутів свята Нового року та Різдва, якими користуються в різних країнах.

Вихованці ізостудії «Веселка» малювали Новорічний натюрморт «незвичайним» способом: змішували клей, пісок та фарби, від чого утворився об’ємний малюнок. Дітям сподобалось виконання роботи, бо таким чином вони працювали вперше.

У бібліотеці пройшла презентації книг від міського об’єднання «Бахмут український», яку могли оглянути учні старшої ланки.

У спортивній залі спочатку проходило тренування шкільної команди з баскетболу, а потім відбулася товариська гра з міні-футболу шкільної команди та школи з села Покровське.

Учні 5-7 класів відвідали кінотеатр «Перемога» для огляду нового мультфільму «Три богатиря: хід конем».

Зимові канікули – чудова пора. Сподіваємось, що яскраві враження від добре проведеного часу допоможуть дітям у нелегкій справі навчання.

 

Напередодні Різдва в Артемівській школі №12 пройшли різноманітні заходи для дітей. Напередодні Різдва в Артемівській школі №12 пройшли різноманітні заходи для дітей. Напередодні Різдва в Артемівській школі №12 пройшли різноманітні заходи для дітей. Напередодні Різдва в Артемівській школі №12 пройшли різноманітні заходи для дітей. Напередодні Різдва в Артемівській школі №12 пройшли різноманітні заходи для дітей.