Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Соборність душ єднає Україну

Переглядів: 2747
23.01.2015 - 08:45

22 січня 2015 року в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбувся спільний захід, який підготували робітники міської дитячої бібліотеки та міського краєзнавчого музею.

Захід «Соборність душ єднає Україну» відвідали учні 7-А та 7-Б класів. У ході уроку державності учні прослухали літературно-музичну композицію, яку підготували учні 7-Б класу. Катерина Бітюкова, начальник відділу міської бібліотеки для дітей, познайомила дітей із літературою, яка висвітлює таку історичну подію як День Соборності. Також школярі прослухали змістовну розповідь старшого наукового співробітника Артемівського краєзнавчого музею Ігоря Карнацького, який розповів, які історичні події  передували  цій пам’ятній даті. Документальний фільм, що переглянули діти, ознайомив з державними документами – Універсалом та Актом злуки. Цікавою була також розповідь про «живий ланцюг».

22 січня 2015 року в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №5 з профільним навчанням відбувся спільний захід, який підготували робітники міської дитячої бібліотеки та міського краєзнавчого музею. 22 січня 2015 року в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №5 з профільним навчанням відбувся спільний захід, який підготували робітники міської дитячої бібліотеки та міського краєзнавчого музею.