Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Спортивні змагання у Соледарській школі №14 Артемівської міської ради

Переглядів: 3248
25.03.2015 - 11:12

Сильні, спритні, дружні» – під таким гаслом пройшли спортивні змагання у Соледарській школі І-ІІІ ступенів №14.

Спортивний зал школи цього дня був переповнений глядачами. Більше сотні вболівальників прийшли підтримати команди – і це зрозуміло, бо учасниками змагань були вчителі, старшокласники, батьки. Капітани з гордістю представили свої команди: команда вчителів «Олімп» (капітан команди учитель фізичної культури Ілля Бабошкін), батьків - «Непосиди» (капітан команди тато близнюків-другокласників Владислав Ворушило), старшокласників – «Зернятка» (капітан команди учень 9 класу Микита Курочка). За ходом змагань стежило компетентне журі, до складу якого увійшли: учитель загальнотехнічних дисциплін Михайло Моісєєв, член батьківського комітету 3 класу Артем Зінченко, учениця 9 класу Ольга Броневецька.

Боротьба велась у дружній і веселій атмосфері, бо естафети, які підготували педагог-організатор Ольга Борисова та вчитель фізичної культури Ілля Бабошкін, були цікавими та яскравими. У кожній з них використовувалися різноманітні атрибути, фізичне знаряддя. Старшокласники, учні 8-11 класів показали високі результати у комбінованих естафетах з елементами легкої атлетики, ігрових видах спорту. Вчителі показали себе як сильна єдина команда, яка впевнено йшла до поставленої мети. А батьки – весела, дружна, справедлива команда, яка в очах своїх дітей, незважаючи ні на що, була найкращою.

Після підведення підсумків усі учасники отримали цукерки. Старшокласникам, на спогади про свято, подарували м’які іграшки. Головний приз – торт – команда батьків віддала також учням. І глядачі, і учасники змагань залишилися задоволені. Адміністрація школи висловлює велику подяку батькам Владиславові Ворушило, Надії Гордієнко, Людмилі Демидовій, Сергієві Пересаді, Андрієві та Вікторії Лозовим, Ірині Макаровій, Анастасії Шаповаловій за участь у спортивних змаганнях, а членам батьківського комітету школи – за надані подарунки.

Масові заходи із залученням батьків у школі – це вже традиція, нехай вона і надалі вживається у шкільне життя, як невід’ємна частина процесу виховання.

 

«Сильні, спритні, дружні» – під таким гаслом пройшли спортивні змагання у Соледарській школі І-ІІІ ступенів №14.«Сильні, спритні, дружні» – під таким гаслом пройшли спортивні змагання у Соледарській школі І-ІІІ ступенів №14.«Сильні, спритні, дружні» – під таким гаслом пройшли спортивні змагання у Соледарській школі І-ІІІ ступенів №14.