Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Гендерне виховання підлітків

Переглядів: 2919
02.04.2015 - 06:56

У межах місячника родинного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у міському Центрі дітей та юнацтва відбулася пізнавальна конкурсна програма для дітей старшого шкільного віку «Хто в домі господар». Активними учасниками програми стали слухачі секцій Малої академії наук.

Головною метою заходу було формування у підлітків правильного уявлення про взаємини статей, заснованих на системі загальнолюдських і національних моральних цінностей; розкриття особливостей жіночої і чоловічої психології, а також відмінностей поведінки представників різної статі.

Старшокласникам була запропонована участь у різноманітних конкурсах, тренінгових вправах, іграх, також підлітки отримали багато корисної інформації з гендерного виховання.

Наприкінці заходу зробили висновки: незважаючи на індивідуальні прояви статі, відмінності мислення й способу життя, Чоловік і Жінка однакові, прекрасні й важливі один для одного. Вони такі різні, але все ж таки… разом.

У межах місячника родинного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у міському Центрі дітей та юнацтва відбулася пізнавальна конкурсна програма для дітей старшого шкільного віку «Хто в домі господар». У межах місячника родинного виховання, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у міському Центрі дітей та юнацтва відбулася пізнавальна конкурсна програма для дітей старшого шкільного віку «Хто в домі господар».