Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Вчителі біології м. Артемівська ділилися між собою досвідом роботи

Переглядів: 2328
02.04.2015 - 06:58

За планом роботи відділу освіти Артемівської міської ради 31.03.2015 року на базі Артемівської школи №5 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів біології.

Засідання проводилося у формі круглого столу. Тема для обговорення «Способи активізації пізнавальної діяльності та творчості учнів на уроках біології» не залишила байдужими нікого з педагогів. Багатьма різними цікавими методами та прийомами з досвіду своєї роботи поділилися з колегами вчителі-доповідачі. Теми виступів були різноманітні: «Рішення задач з генетики з використанням цифрових навчальних ресурсів» (Едуард Панарін ЗОШ №9, Алла Гоюшова ЗОШ №24), «Метод анімаційних ігор» (Оксана Єршова ЗОШ №7), «Використання кейсових технологій» (Євгенія Яценко ЗОШ №17), «Використання міжпредметних зв’язків» (Микола Шабан НВК №11), «Біологічні задачі в навчальному процесі» (Ольга Маріса ЗОШ №1), «Огляд довідкових джерел інформації, інтернет-сайтів з питань активізації пізнавальних інтересів і творчості учнів на уроках біології» (Дар’я Федулова ЗОШ №2).

Питання, розглянуті на методоб’єднанні, були актуальними, робота вчителів – плідною.

31.03.2015 року на базі Артемівської школи №5 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів біології.31.03.2015 року на базі Артемівської школи №5 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів біології.

Останні статті на сайті