Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Інноваційні технології у викладанні предмета інформатика в початковій та основній школі

Переглядів: 4574
02.04.2015 - 08:57

31.03.2015 на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся семінар вчителів інформатики за темою «Інноваційні технології у викладанні предмета інформатика в початковій та основній школі».

На засіданні були присутні, як досвідчені вчителі шкіл міста, так і молоді фахівці. Незважаючи на різницю у досвіді роботи, всім присутнім було дуже цікаво пригадати наукові засади використання інноваційних технологій, які були представлені в доповіді Лариси Коміної. Під час виступу вчителя ЗОШ №17 Надії Грабівської всі с захопленням виконували практичні вправи по створенню інтерактивних плакатів за допомогою Master Tool. Вчитель продемонструвала засоби використання плакатів на різних етапах уроків в початковій школі. Доповідь вчителя ЗОШ №2 Ольги Ращепкіної «Використання інноваційних методів під час викладання інформатики в основній школі» була присвячена використанню методу проектів. Вчитель за допомогою цього методу формує в учнів креативні навички самостійної роботи з інформаційними ресурсами, які не будуть втрачені з плином часу. Були продемонстровані цікаві прийоми, які кожен із присутніх взяв до уваги. Захоплива дискусія розгорнулася під час обговорення виступу Ірини Захарової щодо використання хмарних технологій для формування кейсу вчителя інформатики. Творча група працює над кейсом з метою використання цих матеріалів під час викладання інформатики у 7 класі. Члени цієї групи активно обговорювали методи розміщення матеріалів в хмарному просторі за допомогою програми OneNote.

Роботу семінару визнали плідною, корисною, всі учасники семінару сподіваються на співпрацю та майбутні зустрічі.

31.03.2015 на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся семінар вчителів інформатики за темою «Інноваційні технології у викладанні предмета інформатика в початковій та основній школі».