Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Майстри обробки деревини в м. Артемівську

Переглядів: 3185
06.04.2015 - 12:20

Відповідно до плану роботи відділу освіти, під час весняних канікул, на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся міський конкурс «Майстер золоті руки». Вдихнути у шматок фанери життя, яке приноситиме радість і користь - випиляти лобзиком візерунчасті підставки під яйця на пасхальну тему – таке завдання ставилось перед школярами 5-8 класів. Виготовлення пасхальних яєць на токарних станках було домашним завданням учнів старших класів.

Міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва вже 11 років проводить конкурс з обробки деревини. Мета конкурсу - виявлення та підтримка обдарованих дітей, розвиток технологічної культури, популяризація виготовлення виробів із деревини, сприяння естетичному та творчому розвитку особистості, успішної самореалізації, соціалізації в середовищі однолітків, професійне самовизначення.

Переможцями конкурсу в номінації «Випилювання» стали: Олейник Михайло (9кл.,ЗОШ №5), Успенський Іван (5 кл., ЗОШ №24), Борисенко Сергій (8кл., ЗОШ №7) та Голиков Юрій (8кл., ЗОШ №5). В номінації «Токарна робота» перемогу отримав Олейник Михайло, учень 9 класу ЗОШ №5.

Висловлюємо велику подяку директору НВК №11 Ларисі Хмельницькій за створення необхідних умов для проведення конкурсу, а також вчителям технічної праці ЗОШ №5 Ігорю Ткалічу та НВК №11 Віктору Моськіну за допомогу в організації та проведені конкурсу.

Відповідно до плану роботи відділу освіти, під час весняних канікул, на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся міський конкурс «Майстер золоті руки». Відповідно до плану роботи відділу освіти, під час весняних канікул, на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся міський конкурс «Майстер золоті руки». Відповідно до плану роботи відділу освіти, під час весняних канікул, на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся міський конкурс «Майстер золоті руки». Відповідно до плану роботи відділу освіти, під час весняних канікул, на базі Артемівської школи-ліцею №11 відбувся міський конкурс «Майстер золоті руки».

Останні статті на сайті