Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Співробітники Артемівського МРВ КВІ привітали підоблікових осіб зі світлим святом Воскресіння Христова

Переглядів: 2979
15.04.2015 - 08:56

14.04.2015 року співробітники кримінально-виконавчої інспекції Артемівського міськрайонного підрозділу привітали засуджених до покарань що не пов’язані з позбавленням волі, які з’явилися для реєстрації у приміщення КВІ зі святом Великодня.

Начальник підрозділу розповів присутнім про те, що іноді обставини життя ставлять людину перед складним вибором, і деякі люди, знаходячи виправдання для себе в труднощах життя, йдуть на порушення закону. Але, переступаючи закони суспільства і закони Божі, людина руйнує зсередини сама себе, свою душу. Всім нам потрібно заглиблюватися в вірі, затверджуватися в правильному мисленні, дотримуватися заповіді Божі. Христове Воскресіння, Великдень, - це свято, яке стоїть у центрі всіх християнських свят. Господь наш Ісус Христос викупив весь рід людський своїми Хрещеними муками. Він все зробив для нашого спасіння. Але спасемося ми, впустимо Чи Бога в своє серце, залежить тільки від кожного з нас.

«Я закликаю звертатися до священиків за порадою в складних життєвих ситуаціях, адже багатовіковий досвід Церкви може допомогти будь-якій людині перемогти в собі гріх і стати на шлях виправлення», - такими словами завершив свою промову начальник МРВ КВІ підполковник внутрішньої служби Є.В. Олєхов.

Наприкінці засудженим роздали пасхальні куличі та крашанки.

Наступного року працівники кримінально-виконавчої інспекції м. Артемівськ планують залучити священиків Православної Церкви  для проведення бесід духовно-морального характеру.

Є.В. Олєхов
Начальник МРВ КВІ м. Артемівська
УДПтС України у Донецькій області
підполковник внутрішньої служби

14.04.2015 року співробітники  кримінально-виконавчої інспекції  Артемівського міськрайонного підрозділу привітали засуджених до покарань що не пов’язані з позбавленням волі, які з’явилися для реєстрації у приміщення КВІ зі святом Великодня.