Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

ExportUA

Із уроку на урок…(з досвіду роботи Артемівського НВК №11)

Переглядів: 4586
08.05.2015 - 11:24

У формі уроку узагальнення та систематизація набутого досвіду 05 травня в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 було проведено засідання педагогічної ради. Педагоги в нетрадиційний спосіб аналізували проміжні результати експерименту з теми «Створення моделі навчального закладу інноваційного розвитку».

За планом уроку, учителі, працюючи в групах, творчо виконували завдання «Відтвори текст», «Точка зору». У ході вправи «Трибуна вільних думок» учителі початкової ланки Вікторія Кушнір, Надія Чернецька, Валентина Мишинська презентували досвід роботи з теми «Використання проектної технології  в початковій школі». А вправа «Родзинка» дозволила колективу занотувати цікаві ідеї від Лариси Таранченко, яка поділилася досвідом проведення уроків фізики з точки зору духовного гуманізму. Заочну екскурсію «Зірковою школою» провела вчитель фізики та астрономії Світлана Рижкова, яка творчо працює над темою «Шкільне наукове об'єднання «Зіркова школа» як альтернативна форма роботи з обдарованими дітьми».

Особливо цікавою виявилася педагогічна реклама від учителя англійської мови Олени Архангельської із теми «Передовий педагогічний досвід: створення, узагальнення та поширення». Вікторія Бак, яка нещодавно успішно здійснила захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, презентувала своє дослідження про формування біоетичних знань у старшокласників.

Далі, за традиціями уроку, була фізхвилинка. Учителі відпочили та налаштувалися на участь у майстер-класі переможця міського та лауреата обласного етапів конкурсу фахової майстерності «Учитель року 2015» у номінації «Учитель правознавства» Алевтини Сущенко.

У ході педради-уроку працювала група експертів, яка складала педагогічний колаж «Конкурентоспроможний учитель - головна умова інноваційного розвитку сучасного навчального закладу».

За допомогою вправи «Критична думка» були проранжовані інноваційні процеси програми навчального закладу інноваційного розвитку «Від ідеї до втілення», що реалізуються в ході експерименту.

У кінці уроку у вправі «Мікрофон» бажали взяти участь майже всі педагоги. Підсумовуючи роботу за експериментом, вони стверджували, що заклад завжди мав великий потенціал для впровадження інновацій. Тому, дбаючи про імідж Артемівського навчально-виховного комплексу, сучасний педагогічний колектив знаходиться в постійному інноваційному русі.

У формі уроку узагальнення та систематизація набутого досвіду 05 травня в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 було проведено засідання педагогічної ради з теми «Створення моделі навчального закладу інноваційного розвитку».У формі уроку узагальнення та систематизація набутого досвіду 05 травня в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 було проведено засідання педагогічної ради з теми «Створення моделі навчального закладу інноваційного розвитку».