Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

З 20 по 28 квітня проведено “Тиждень з охорони праці” з нагоди Всесвітнього дня охорони праці у 2015 році

Переглядів: 2748
18.05.2015 - 08:28

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

Напередодні Дня охорони праці, організаційний комітет з підготовки та проведення на території Артемівської міської ради заходів з нагоди Дня хорони праці звернувся до усіх працівників, роботодавців, громадськості з пропозицією взяти активну участь в організації та проведенні з 20 по 28 квітня 2015 року «Тижня з охорони праці» під девізом – Разом підвищимо культуру профілактики в охороні праці.

На протязі Тижня було проведені різноманітні заходи:

Організаційним комітетом було  проведено семінар під девізом «Разом підвищимо культуру профілактики в охороні праці», у якому прийняло  участь 53 спеціаліста з охорони праці підприємств,  установ та організацій міста. На семінарі, за вагомий вклад в поліпшення умов праці та профілактику виробничого травматизму, спеціалісти з охорони праці були відзначені подяками оргкомітету та подарунками у вигляді нормативно – технічних посібників  з охорони праці:

  • ТОВ«Артемівський хлібокомбінат»;
  • ПАТ «Фітофарм»;
  • ПАО «АЗОКМ»;
  • ПАТ «Артемівський машинобудівний завод «ВІСТЕК»;
  • ПАТ «Завод «Часівоярські автобуси».

Також на семінарі були розглянути питання стосовно надання пільг та компенсацій робітникам за роботу у несприятливих умовах праці, щодо стану виробничого травматизму та причин його виникнення, про стан проведення медичних оглядів на підприємствах, про організацію навчання робітників підприємств з питань охорони праці та інш.

На протязі Тижня в учбових закладах були проведені уроки безпеки життєдіяльності  різноманітні конкурси та вікторини. У школах відбулися круглі столи, дискусії; розроблені пам’ятки, підготовлені презентації з теми «Найвища цілісність суспільства – це людина». З учнями шкіл були проведені уроки безпеки життєдіяльності з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Педагогічні колективи дошкільних навчальних закладів провели роботу з батьками: проведені сумісні розваги, оформлені папки-пересувки «Безпека в домі», «Поради Королеви безпеки»; низка консультацій та бесід, розроблені пам’ятки та буклети для батьків «Сімейна безпека», «На варті здоров’я»; оформлені газети та стенди з проблеми.

Майже на усіх підприємствах були оформлені куточки, стенди, присвячені Всесвітньому дню охорони праці.

На підприємствах  КП «Артемівськміськелектроавтотранс», ДП «Артемсіль», ПАТ «АЗОКМ», ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», КП «Компанія «Вода Донбасса», Артемівська дистанція сигналізації та зв’язку та інш. були проведені тренінги, аудити з охорони праці, наради-семінари «Безпечні умови праці на робочому місці» та зустрічі у трудових колективах за участю представників первинних профспілкових організацій, проведені конкурси «Краще робоче місце», «Кращий знавець правил з охорони праці». На ТОВ «Укрелектромережбуд» був проведений конкурс дитячого малюнку під девізом  «Охорона праці очима дітей». Активні учасники конкурсів були нагороджені грамотами, подяками та подарунками.

В Артемывську пройшов семінар під девізом «Разом підвищимо культуру профілактики в охороні праці», у якому прийняло  участь 53 спеціаліста з охорони праці підприємств,  установ та організацій міста.В Артемывську пройшов семінар під девізом «Разом підвищимо культуру профілактики в охороні праці», у якому прийняло  участь 53 спеціаліста з охорони праці підприємств,  установ та організацій міста.На протязі Тижня в учбових закладах були проведені уроки безпеки життєдіяльності  різноманітні конкурси та вікторини. На ТОВ «Укрелектромережбуд» був проведений конкурс дитячого малюнку під девізом  «Охорона праці очима дітей». На ТОВ «Укрелектромережбуд» був проведений конкурс дитячого малюнку під девізом  «Охорона праці очима дітей». Активні учасники конкурсів були нагороджені грамотами, подяками та подарунками.На протязі Тижня в учбових закладах були проведені уроки безпеки життєдіяльності  різноманітні конкурси та вікторини. На ТОВ «Укрелектромережбуд» був проведений конкурс дитячого малюнку під девізом  «Охорона праці очима дітей».