Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Водні походи на байдарках по водоймах міста Артемівська

Переглядів: 3017
26.06.2015 - 12:01

Артемівським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій в період з 03.06.2015р. по 25.06.2015р. було організовано водні походи на байдарках по водоймах міста для дітей пришкільних таборів, а 23.06.2015р. організовано катання для 15 учасників майданчика Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Мета таких заходів – пропагувати здоровий спосіб життя, активний і змістовний відпочинок серед молоді міста Артемівська, зокрема через популяризацію водного туризму.

Під час проведення водних катань для дітей проводилися ігри на воді з м’ячем, естафети «Перегони на байдарках», гра для сміливих та кмітливих «Домбайський бокс».

Учасники водних походів навчилися правилам поведінки на воді, греблі на байдарках, ознайомилися з природними ресурсами водойм міста, мали можливість погодувати лебедів, які поселилися в районі Північного ставку. Спогади про відпочинок з катаннями на байдарках запам’ятаються дітям надовго.

 

Водні походи на байдарках по водоймах міста АртемівськаВодні походи на байдарках по водоймах міста АртемівськаВодні походи на байдарках по водоймах міста Артемівська

Останні статті на сайті