Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Універсальна школа мистецького виховання

Переглядів: 2656
26.06.2015 - 12:03

Відпочинок у гуртках оздоровчого майданчика «Мрійники» при міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва – не лише можливість оздоровлення, а й універсальна школа мистецького виховання. Це поєднання праці, спорту з пізнавальною, естетичною та оздоровчою діяльністю: щодня працює творча майстерня, відбуваються екскурсії та пізнавально-розважальні заходи, виставки, багато цікавих конкурсів та вікторин.

Діти навчалися виготовляти роботи в різноманітних техніках декоративно-ужиткового мистецтва, малювати у техніці гризайль. Проведення творчих звітів допомагало навчитися вільно виказувати свої думки, сприяло формуванню культури мови.

Загартуванню дітей в гуртку «Лисенята» (спортивне радіопеленгування) сприяла щоденна фізична зарядка, проведення спортивних ігор та змагань на майданчиках та стадіоні, регулярні сонячні ванни, заняття на тренажерах.

Велика увага приділялась проведенню цікавого та пізнавального дозвілля дітей – це екскурсії в бібліотеку, парк відпочинку, катання на байдарках. Кожен день відпочинку був насиченим і змістовним, надавав заряд бадьорості та доброго настрою, бо саме змістовно організований літній відпочинок дає змогу розкрити потенціал дитини, сприяє її фізичному та духовному розвитку.

Універсальна школа мистецького вихованняУніверсальна школа мистецького вихованняУніверсальна школа мистецького вихованняУніверсальна школа мистецького виховання

Останні статті на сайті