Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Донецька обласна рада

Щасливого польоту дорогі наші випускники!

Переглядів: 2506
02.07.2015 - 12:11

30 червня 2015  року надовго залишиться в пам'яті випускників центру професійно-технічної освіти  і присутніх в актовому залі. Для всіх цей момент дуже урочистий і в той же час хвилюючий, тому атмосфера  цього  дня була переповнена позитивними емоціями.

Святково, нарядно прикрашений актовий зал, урочисто звучить святковий марш у виконанні духового оркестру «Юність». Бурхливими оплесками зустрічає зал гостей і адміністрацію центру.

Місія освіти – нести людям світло, надію, упевненість в завтряшньому  дні, тому весь педагогічний колектів  тепло привітали  учнів і викладачів із закінченням  навчального року.

На святковому концерті випускники востаннє виступили на сцені як учні. Нікому невідомо, як надалі складеться їх доля, куди заведуть життєві дороги, але з упевненістю можна сказати одне – роки, проведені в стінах улюбленого учбового закладу, назавжди залишаться в їх пам'яті.

Відвіку вважається славною і доброю традицією  випуск в піднебіння білих голубів на прохання миру та благополучя, що і зробили наприкінці торжества в Артемівському центрі професійно технічної освіти.

Щасливого польоту дорогі наші випускники!Щасливого польоту дорогі наші випускники!