Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 123 гостя.

Урядовий портал

Свято Івана Купала у дитячому садку «Дзвіночок»

Переглядів: 3337
08.07.2015 - 07:28

7 липня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» пройшло святкування Дня «Івана Купали», який організували  вихователі Віра Ошерова, Ірина Помешкіна, Марина Чапандзе.

Відбулося справжнє шоу, в якому брали участь герої  Баба Яга та Іван Купала. Разом з Іванком діточки показали свою кмітливість, відгадуючи загадки, пограли в рухливі ігри на розвиток  швидкості реакції . Баба Яга організувала естафети, у яких дошколята змагалися в спритності, силі, вправності: переносили воду в маленьких відерках, переливали воду з однієї судини в іншу, стрибали через «вогнище», літали на «мітлі». Веселі, пустотливі герої водили разом із дітьми хоровод і співали пісні. 

Кульмінацією свята стало обливання дітей водою. Персонажі запалили у дітей веселий і радісний настрій на все «Красне літечко»! Свято на цьому не закінчилося – на ділянках дошкільних груп відбулися цікаві та запальні ігри з водою. Всім було дуже весело!

7 липня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» пройшло святкування Дня «Івана Купали»7 липня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» пройшло святкування Дня «Івана Купали»7 липня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» пройшло святкування Дня «Івана Купали»

Останні статті на сайті