Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Зустріч міського голови Олексія Реви з представниками ОСН

Переглядів: 2533
28.07.2015 - 10:25

У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів.

На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста. Міський голова розповів представникам органів самоорганізації населення про плани Артемівської міської ради по створенню сприятливих умов для проживання у всіх куточках міста, узяв на контроль питання: по завезенню шлаку для підсипки доріг, грейдерові, проведенню водоводів на вулицях, де створені вуличні кооперативи та встановленню ліхтарів вуличного освітлення.

          Також було розглянуте  дуже важливе питання для мешканців приватного сектору, це  заміна аварійних стовпів електромережі. Міський голова повідомив, що це важлива проблема, тому що на території міста 640 аварійних стовпів, а у 2015 році  місто ні одного стовпа не отримало.

           Були порушені питання прийому дітей, які мешкають у смт. Красна Гора, вузькими спеціалістами Артемівської дитячої лікарні та низької напруги електромережі по вулицях селища: Першотравневій, Перемоги, Пушкіна.

            Голова квартального комітету №7 розповів про підтоплення будинків по вулиці Нижній  і  про встановлення дренажної труби. Усі питання були розглянуті, а деякі узяті на контроль.

            Голова комітету мікрорайону «Центральний» Людмила Пляшечник розповіла про роботу, яку зараз проводять усі голови квартальних комітетів по перейменуванню міста та вулиць. Вона перерахувала проблеми з якими стикаються квартальні при проведені зборів і  назвала деякі шляхи їх вирішення.

           Зустріч закінчилася на позитивній ноті, з побажанням миру та злагоди усім присутнім.

У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.У малому залі Артемівської міської ради відбулася зустріч міського голови Олексія  Олександровича Реви з головами квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів. На порядку денному розглядалося питання благоустрою території міста.