Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Урядовий портал

Нове «обличчя» харчоблоку дитячого садка №40 «Посмішка»

Переглядів: 3940
21.08.2015 - 05:44

Забезпечення раціональним, повноцінним та збалансованим харчуванням вихованців у дошкільних навчальних закладах - необхідна умова збереження їх здоров'я. Якість харчування, у свою чергу, багато в чому залежить від стану матеріально-технічної бази харчоблоку.

Будь-яке приміщення в процесі експлуатації приходить в стан, що вимагає ремонту. Так, вже декілька років харчоблок ДНЗ №40 «Посмішка» потребував проведення ремонтних робіт. Тому, скориставшись нагодою, а саме, припиненням функціонування дошкільного закладу у липні 2015 року, завдяки фінансовій підтримці батьківської громадськості та спонсорської допомоги небайдужих людей був проведений косметичний ремонт харчоблоку: поштукатурені стіни; пофарбовані стеля, стіни, вікна, двері, батареї та деяке технологічне обладнання; на шви кахельної плитки нанесена сучасна штукатурна суміш, яка придала плитці сучасного вигляду.

Адміністрація та весь колектив ДНЗ №40 «Посмішка» щиро вдячний усім, хто не залишився осторонь та прийняв активну участь у проведенні ремонтних робіт на харчоблоці в закладі.

 завдяки фінансовій підтримці батьківської громадськості та спонсорської допомоги небайдужих людей був проведений косметичний ремонт харчоблоку дитячого садка №40 «Посмішка»

Останні статті на сайті