Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Дитячий садок №58 «Ясочка» підготовлено до нового навчального року

Переглядів: 4290
21.08.2015 - 05:46

Завжди сумно, коли минає літо… І так хочеться, щоб літній настрій зігрівав нас і надалі. Адже попереду новий навчальний рік – чергова сходинка до нових знань, професійного зростання. На свято Дня знань з нетерпінням чекають малюки, а працівники дошкільного закладу №58 та батьки заздалегідь потурбувалися, щоб побутові негаразди не перешкоджали радості малюків від нових відкриттів під час подорожі до Країни Знань.

Тож, під час літнього оздоровлення, в «Ясочці» були проведені косметичні ремонти в групових кімнатах, на харчоблоці, замінена частина каналізаційної труби у підвалі, відремонтована лівньова каналізація. Наймолодші мешканці дитсадка із групи «Карапузи» свої солодкі сни будуть переглядати на ліжках з новенькими матрацами. Юні екологи з групи «Зірочки» будуть проводити свої досліди та спостереження у новому куточку природи, а малюки з групи «Капітошка» побудують замки із піску та відправлять у плавання кораблі на дидактичному столику для ігор з водою і піском. Комірник закладу буде тепер важити продукти на нових електронних вагах. Всього на підготовку до нового навчального року витрачено 14,5 тис. грн. батьківської і спонсорської допомоги та кошти за надання додаткових освітніх послуг.

Завдяки неухильній турботі виконкому Артемівської міської ради про своїх маленьких громадян в групах замінені каструлі для отримання їжі, в групі «Квіточка» у дітей 13 нових ліжок та 30 комплектів постільної білизни.

Всі вихованці та працівники закладу щиро дякують батькам малюків та виконкому Артемівської міської ради за створений комфорт та затишок у приміщенні «Ясочки», за поповнення матеріальної бази та розвивального середовища закладу.

Дитячий садок №58 «Ясочка» підготовлено до нового навчального рокуДитячий садок №58 «Ясочка» підготовлено до нового навчального рокуДитячий садок №58 «Ясочка» підготовлено до нового навчального року

Останні статті на сайті