Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Якість залишається головною вимогою при будівництві та ремонті доріг, – Прем’єр-міністр

Переглядів: 707

Якість виконання робіт з відповідним гарантійним терміном залишається ключовою вимогою при будівництві та ремонті українських доріг. Про це в ефірі телеканалу 112.UA сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він наголосив, що свого часу поставив за мету розблокувати процес ремонту доріг і знайти механізми фінансування робіт. Сьогодні, зазначив Прем’єр-міністр, кошти акумульовані, програми відкриті, система ремонту доріг працює. Тож важливим кроком буде забезпечення прозорості тендерів – аж до можливості залучення правоохоронних органів у разі спроб вчинити протиправні дії у вигляді, наприклад, змов.

«Мені потрібна мінімальна (можлива) ціна і максимальна якість – з гарантійним терміном. Це вже передбачено угодами з будівництва та реконструкції», - сказав Прем’єр-міністр.

Він нагадав, що вчора, 15 березня, було схвалено рішення про формування мобільних груп, які проконтролюють ситуацію на дорогах і визначать дефекти. «Ті, хто виконував роботи неякісно, за власний рахунок виправлять помилки», - зазначив Глава Уряду і проінформував, що наразі готується законодавче рішення про формування так званого «чорного» списку підрядників, які дискредитували себе з точки зору якості доріг. «Контроль якості – перш за все», - наголосив Прем’єр-міністр.

26.03.2018 - 10:21