Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 214 гостей.

ExportUA

Доходи понад 146160 гривень від двох і більше роботодавців необхідно задекларувати

Переглядів: 1068

Платники податку подають декларацію про майновий стан і доходи при отриманні доходів від двох та більше податкових агентів, при цьому загальна річна сума таких оподатковуваних доходів перевищує сто двадцять розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року (у 2015 році - 146160 грн). Разом з декларацією громадянин заповнює та подає додаток Ф1 «Розрахунок податку на доходи фізичних осіб при отриманні доходів у формі заробітної плати від двох і більше податкових агентів згідно з підпунктом «є» п. 176.1 ст. 176 розділу IV Податкового кодексу України», у якому здійснюється перерахунок податку на доходи фізичних осіб.

За результатом перерахунку позитивна різниця податку підлягає сплаті платником податку до бюджету, від’ємна різниця податку підлягає поверненню.

При цьому, інші, ніж вище зазначені, оподатковувані доходи, які були нараховані (виплачені, надані) фізичним особам у 2015 році, не враховуються у перерахунку податку. Декларація про майновий стан і доходи подається до 1 травня 2016 року до податкової інспекції за місцем реєстрації.