Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Донецька обласна рада

Як за допомогою «Бази знань» ДФС самостійно знаходити відповідь на запитання?

Переглядів: 1185

У Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (‪#‎ЗІР) ви можете оперативно, у зручній для вас формі отримувати актуальну інформацію щодо змін у податковому, митному та іншому законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на ДФС.
Для отримання необхідної інформації користуйтеся розділами ЗІР (http://zir.sfs.gov.ua/): «Необхідно знати», «Актуальні запитання», «Останні зміни в законодавстві», та «Інтерактивна мапа».
Якщо ви не отримали необхідної інформації, ви маєте можливість в режимі оn-line зателефонувати до Контакт-центру ДФС за телефонним номером: 0 800 501 007, або надіслати запитання на електронну адресу idd@sfs.gov.ua.

У Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (ЗІР), який функціонує на веб-порталі ДФС, запроваджено новий розділ - «Ставки податків і зборів». Про це розповів в.о. директора Інформаційно-довідкового департаменту ДФС Андрій Кушнір.

«Новий розділ створено для зручного пошуку та аналізу інформації про ставки загальнодержавних та місцевих податків і зборів, ЄСВ, оподаткування товарів в залежності від обраного митного режиму. Відтепер отримати необхідну інформацію можна оперативно, у будь-який час», – підкреслив Андрій Кушнір.
http://zir.sfs.gov.ua/main/index/stavki