Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

ExportUA

Скористайтесь можливістю подання податкової звітності в електронному вигляді і відчуйте безліч переваг

Переглядів: 656

Бахмутська ОДПІ нагадує платникам податків, що подання податкової звітності в електронному вигляді передбачено Податковим кодексом України за умови отримання засобів електронного цифрового підпису у акредитованих центрах сертифікації ключів та укладення з органом державної податкової служби за місцем реєстрації договору про визнання електронних документів.
Податкова звітність, яка подана в електронному вигляді, надійно зашифрована та гарантовано захищена від несанкціонованих переглядів та втручань, окрім того має безліч переваг, таких як: економія робочого часу і уникнення черг при поданні звітності, арифметичний контроль за показниками декларації, безпаперова технологія подання звітності та оперативне відстеження змін до її форм, і головне те, що є можливість  подавати звітність, не виходячи зі свого офісу. 
Також повідомляємо, що 15.11.2017 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557 «Про затвердження Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами», який розроблено з метою нормативно - правового врегулювання обміну електронними документами з контролюючими органами.
З 01.12.2017 відповідно до вимог наказу № 557 у відкритій частині електронного сервісу «Електронний кабінет платника»  розміщено договори про визнання електронних документів для перегляду та надання платникам можливості подальшого приєднання до договору за основним місцем обліку.
У зв’язку із запровадженням з 01.01.2018 ІТС «Електронний кабінет» відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 14.07.2017 № 637 можливість подання Заяви забезпечуватиметься з 01.01.2018. 
Згідно з наказом № 557, електронні формати такої Заяви, Повідомлення про надання інформації щодо ЕЦП, Заяви про припинення дії Договору, Повідомлення про припинення дії Договору розміщено на офіційному веб-порталі ДФС. У період з 01.12.2017 по 01.01.2018 Договори укладатимуться за формою, що діяла до набрання чинності наказу № 557. 
Скористайтесь можливістю подання податкової звітності в електронному вигляді і відчуйте безліч переваг, а з повною інформацією щодо порядку подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на офіційному порталі ДФС України на головній сторінці у розділі «Електронна звітність» (електронні сервіси) за електронною адресою:
http://sfs.gov.ua/elektronna-zvitnist/.