Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Презедент України

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА УЧАСНИКАМ АТО/ООС

Переглядів: 4509
22.09.2020 - 10:04

         В м.Бахмуті діє  Комплексна програма по соціальному захисту окремих категорій громадян на 2019-2022 роки, затверджена рішенням  Бахмутської міської ради від 28.11.2018 №6/123-2363, із внесеними до неї змінами (далі – Програма).

В рамках вищевказаної Програми, Управління надає одноразову матеріальну допомогу 

за рахунок коштів місцевого бюджету згідно Положення про  надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 14.04.2020 № 127 (далі – Положення).

Згідно п.3.2.4. Матеріальна допомога учасникам Революції Гідності, учасникам бойових дій АТО/ООС, які мешкають на території Бахмутської міської ОТГ, надається одноразово.

Матеріальна допомога учасникам Революції Гідності, надається у разі особистого звернення та визначається у розмірі 1,5 прожиткових мінімумів на 1 особу,  встановленого Законом України «Про державний бюджет України» на відповідний рік, на дату звернення, незалежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

Матеріальна допомога учасникам бойових дій АТО/ООС, надається у разі звільнення зі служби/роботи та визначається у розмірі 1,5 прожиткових мінімумів на 1 особу,  встановленого Законом України «Про державний бюджет України» на відповідний рік, на дату звернення, незалежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

Для отримання матеріальної допомоги громадяни зазначених категорій,  разом із заявою про надання матеріальної допомоги надають:

  • копію паспорту;
  • копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (для громадян, які через свої релігійні переконання не мають реєстраційного номеру облікової картки платника податків - копія сторінки паспорта з відповідною відміткою);
  • копію пільгового посвідчення;
  • копію документу, який містить відомості про безпосередню участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил) (для учасників бойових дій АТО/ООС);
  • копію документу, який містить відомості про звільнення зі служби/роботи (для учасників бойових дій АТО/ООС);
  • реквізити особистого поточного рахунку в АТ «Ощадбанк».

У разі звільнення зі служби/роботи учасники  бойових дій АТО/ООС мають право звернутись в Управління за адресою: м.Бахмут, вул.Б.Горбатова, каб.№15.

Крім того, відповідно до  п.3.3. Матеріальна допомога за рахунок коштів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  надається  до святкових дат та подій :

  • особам з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС, членам сімей загиблих учасників АТО/ООС до Дня Соборності України;
  • учасникам  бойових дій АТО/ООС до Дня захисника України.

Матеріальна допомога громадянам окремих пільгових категорій до святкових дат та  подій надається на підставі списків осіб відповідної пільгової категорії, сформованих Управлінням на підставі особистих звернень громадян, без урахування доходів, за умови перебування громадян на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги та наявності відповідного статусу громадян (для внутрішньо переміщених осіб – за умови чинності довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи).

Телефон для довідок : (0627) 44-91-91.