Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №60

Переглядів: 307

Про підсумки  виконання у 2019 році  Управлінням  праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради делегованих повноважень  органів виконавчої  влади,  передбачених Законом  України  «Про місцеве самоврядування в Україні»

Розглянувши  довідку начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. від 06.02.2020 № 09/517-1 (вх. № 01-0743-06 від 06.02.2020) «Про підсумки виконання у 2019 році Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на І квартал 2020 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 11.12.2019 № 296, відповідно до Положення про Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради, затвердженого у новій редакції рішенням Бахмутської міської ради від 27.11.2019 № 6/135-2741, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської  міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію начальника Управління   праці  та  соціального    захисту населення Бахмутської міської ради  Сподіної  І.В. про підсумки виконання у 2019 році Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської  міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», прийняти до відома.

2. Визнати роботу Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради щодо виконання у 2019 році делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  задовільною.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) продовжити реалізацію на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у сфері трудових відносин, соціального захисту населення та оздоровлення і відпочинку дітей.

4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №60
Про підсумки виконання у 2019 році Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»
15.93 KB