Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №61

Переглядів: 510

Про внесення змін до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши доповідні записки начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. від 06.02.2020 № 01-0742-06 та від 24.02.2020 № 01-1131-06 «Про внесення   змін  до  складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат», відповідно до Положення про міську комісію з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 11.12.2019 № 312, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської  міської ради

В И Р І Ш И В :

Внести такі зміни до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 11.12.2019 № 312, (далі – комісія):

1. У назві посади члена комісії Малахової Ольги Лимирівни слова «в.о. начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області» замінити словами «начальник Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області».

2. У назві посади члена комісії Яковлєва Сергія Олександровича слова «в.о. начальника відділу з питань праці Бахмутської міської ради – інспектор праці» замінити словами «начальник відділу з питань праці Бахмутської міської ради – інспектор праці».

3. У назві посади члена комісії Матвієнко Ірини Вячеславівни слова «заступник начальника Бахмутського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області» замінити словами «заступник начальника Бахмутського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Східного межрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків)».

4. У назві посади члена комісії Ромего Тетяни Олексіївни слова «начальник управління збирання даних статистичних спостережень, взаємодії з респондентами та роботи з постачальниками адміністративних даних Головного управління статистики у Донецькій області» замінити словами «начальник управління взаємодії з респондентами, електронної звітності та роботи з постачальниками адміністративних даних Головного управління статистики у Донецькій області».

Міський голова                                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №61
Про внесення змін до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат
11.33 KB