Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №86

Переглядів: 486

Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній (містить персональні данні про осіб (п. 3  ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження

Розглянувши заяву неповнолітньої (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, від 19.02.2020 № 66, згоду батька неповнолітньої, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  від 21.02.2020 № 78, враховуючи  висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 21.02.2020 № 79, та витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від 25.02.2020 № 2 про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив таке.

Неповнолітня (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження,  народила дитину та записана у свідоцтві про народження матір’ю малолітньої (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження (актовий запис про народження від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), складений Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

Неповнолітня (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та її малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) зареєстровані та проживають за адресою: (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Виходячи із інтересів неповнолітньої (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) відповідно до ст. 5 Сімейного кодексу України, ст. 35 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати повну цивільну дієздатність неповнолітній (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

2. Вважати, що з дня прийняття цього рішення повна цивільна дієздатність, надана (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, поширюється на усі цивільні права та обов’язки.

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                            О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №86
Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження
63.01 KB