Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №42

Переглядів: 866

Про надання малолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) статусу дитини-сироти

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 26.01.2017 № 4  щодо надання малолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, який перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, статусу дитини-сироти, виконком Бахмутської міської ради встановив, що мати дитини, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) - померла (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис про смерть від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) складено Бахмутським міським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області).

Відомості про батька в свідоцтві  про  народження дитини записані відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини 1 статті 135 Сімейного кодексу України наданий Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Вихованням та утриманням малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) займається гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка створила всі умови для її проживання. Інших родичів, які б виявили бажання взяти дитину на виховання в свою сім’ю, немає.

Малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) житла та майна на правах приватної власності немає.

Виходячи із інтересів малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати малолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, статус дитини-сироти.
  2. Встановити, що малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), має право на отримання пільг для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, передбачених діючим законодавством України.
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) вживати заходи щодо захисту особистих, майнових та житлових прав малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                    Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №42
Про надання малолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) статусу дитини-сироти
25.24 KB