Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.12.2020 №366

Переглядів: 225

Про організацію проведення приписки громадян України 2004 року народження до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Заслухавши інформацію тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Шурла Р.Г. про організацію проведення приписки допризовників до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату, відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 (зі змінами), керуючись ст. ст. 36, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Організувати проведення у період з 04.01.2021 року по 31.03.2021 року приписку громадян України, які проживають на території  Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади яким у 2021 році виповнюється 17 років, і які підлягають приписці до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  2. Встановити, що проведення приписки громадян України 2004 року народження до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснюється згідно Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 №352 (зі змінами).
  3. Утворити комісію з питань приписки громадян України 2004 року народження до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, та  затвердити її основний та резервний склад (додається).
  4. Затвердити порядок проведення приписки  громадян України 2004 року народження, які проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021 рік (додається).
  5. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова) забезпечити роботу позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при Бахмутському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, сприяти організації медичного огляду громадян України 2004 року народження, які підлягають приписці, та залученню медичних працівників закладів охорони здоров’я Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади до його проведення у період з 04.01.2021 року по 31.03.2021 року.
  6. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Дроздова) на період приписки громадян України 2004 року народження з 04.01.2021 року по 31.03.2021 року забезпечити своєчасне прибуття учнів загальноосвітніх закладів, які підпорядковані Управлінню освіти Бахмутської міської ради та підлягають приписці, до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  7. Рекомендувати Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Донецькій області (Меженний) забезпечити:
    1. Громадський порядок на призовній дільниці.
    2. Розшук  громадян України 2004 року народження, які ухиляються від прибуття до призовної дільниці.
  8. Бахмутському об’єднаному міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (Шурло) у десятиденний термін після проведення приписки проінформувати виконком Бахмутської міської ради про її результати.  
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Мельник І.Є.

 

Міський голова                                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.12.2020 №366
Про організацію проведення приписки громадян України 2004 року народження до призовної дільниці Бахмутського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки
25.67 KB